Dagvoorzitter

en key note speaker

Ik ben dagvoorzitter en key note speaker op events, congressen en seminars die gaan over:

  • Social media / LinkedIn.
  • Recruitment.
  • Ondernemerschap.

Hier ben ik dagvoorzitter

Ik stap graag op het podium als dagvoorzitter of key note speaker op events, congressen en seminars.

Op één voorwaarde: dat ik ook inhoudelijk betrokken wordt bij het samenstellen van het programma.

Vraag mij dus niet als ceremoniële dagvoorzitter of ceremoniële key note speaker.

Vraag mij vooral  om mee te denken, mee te sparren en ideeën aan te dragen, zodat ik op de dag zelf écht weet waar het omgaat en hoe én waarom een programma tot stand is gekomen.

Dit deed ik eerder o.a. al voor Emerce e-Recruitment, Sourcing Summit Europe, TruAmsterdam, HR Tech World en de eHRM Conference.

Zo ben ik als dagvoorzitter

Op het moment dat ik optreed als dagvoorzitter of key note speaker, dan kom ik niet alleen: in mijn rugtas zit een overdosis enthousiasme en grote liefde voor recruitment, social media en ondernemen.

Afhankelijk van het thema van het event, congres en seminar zoom ik daarop in wat van toepassing is. Trek ik spontaan een sprintje als iemand in de zaal iets wil zeggen of vragen. Kom ik scherp uit de hoek als dat nodig is. Heb ik overwicht en overzicht. Spreek ik met een warm Brabants accent. Zoek ik de interactie met de aanwezigen op.

Boek mij als dagvoorzitter!

Als je een dagvoorzitter met inhoud zoekt.

Aankomende evenementen

Sourcing Summit Amsterdam 2022

27 september 2022 - Tijdens de Sourcing Summit 2022 die op 27 en 28 september georganiseerd wordt, is Bas Westland de dagvoorzitter/MC van dit internationale event.

Evenementenarchief

Sourcing Summit Amsterdam 2022

27 september 2022 - Tijdens de Sourcing Summit 2022 die op 27 en 28 september georganiseerd wordt, is Bas Westland de dagvoorzitter/MC van dit internationale event.

Dagvoorzitter Emerce eRecruitment 2022

5 april 2022 - Emerce Recruitment is al jaren hét event voor recruiters die op de hoogte willen blijven van de laatste innovaties binnen het recruitmentvakgebied. Experts delen tijdens dit succesvolle event toekomstvisies en tactieken in online recruitment en HR voor het vinden, verleiden en matchen van de perfecte talenten voor werkgevers. Bas is tevens programmamanager van dit event.

Dagvoorzitter Futureproof Recruitment 2018

17 april 2018 - HR Futureproof Recruitment is hét event voor HR professionals. Binnen een dag kun je je laten inspireren door expert keynote sprekers, verdiepende sessies en krijg je praktijkvoorbeelden, quick wins en tips en tricks. Bas verzorgt de opening en de warming up voor dit evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.

De ervaringsdeskundigen over Bas Westland

As moderating disrupt HR @ HR Tech World Congress in Paris 2015 Bas did an excellent job. He was well prepared, very enthusiastic and he made sure that all our disrupters got the best introduction. I can’t recommend Bas highly enough.

Bas has moderated our main event in HR & recruitment in an excellent manner. He knows what he is talking about, and is able to be critical, respectfull and entertaining at the same time.

Bas Westland interviewt Lena Olivier Head of Hiring Solutions LinkedIn Benelux

Book mij als dagvoorzitter!

0 + 1 = ?