Dagvoorzitter

en key note speaker

Ik ben dagvoorzitter en key note speaker op events, congressen en seminars die gaan over:

  • Social media / LinkedIn.
  • Recruitment.
  • Ondernemerschap.

Hier ben ik dagvoorzitter

Ik stap graag op het podium als dagvoorzitter of key note speaker op events, congressen en seminars.

Op één voorwaarde: dat ik ook inhoudelijk betrokken wordt bij het samenstellen van het programma.

Vraag mij dus niet als ceremoniële dagvoorzitter of ceremoniële key note speaker.

Vraag mij vooral  om mee te denken, mee te sparren en ideeën aan te dragen, zodat ik op de dag zelf écht weet waar het omgaat en hoe én waarom een programma tot stand is gekomen.

Dit deed ik eerder o.a. al voor Emerce e-Recruitment, Sourcing Summit Europe, TruAmsterdam, HR Tech World en de eHRM Conference.

Zo ben ik als dagvoorzitter

Op het moment dat ik optreed als dagvoorzitter of key note speaker, dan kom ik niet alleen: in mijn rugtas zit een overdosis enthousiasme en grote liefde voor recruitment, social media en ondernemen.

Afhankelijk van het thema van het event, congres en seminar zoom ik daarop in wat van toepassing is. Trek ik spontaan een sprintje als iemand in de zaal iets wil zeggen of vragen. Kom ik scherp uit de hoek als dat nodig is. Heb ik overwicht en overzicht. Spreek ik met een warm Brabants accent. Zoek ik de interactie met de aanwezigen op.

Boek mij als dagvoorzitter!

Als je een dagvoorzitter met inhoud zoekt.

Aankomende evenementen

Evenementenarchief

Dagvoorzitter Futureproof Recruitment 2018

17 april 2018 - HR Futureproof Recruitment is hét event voor HR professionals. Binnen een dag kun je je laten inspireren door expert keynote sprekers, verdiepende sessies en krijg je praktijkvoorbeelden, quick wins en tips en tricks. Bas verzorgt de opening en de warming up voor dit evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dagvoorzitter Emerce eRecruitment 2018

5 april 2018 - Emerce eRecruitment is het vakevent voor de recruiter die op de hoogte wil blijven van de allerlaatste online innovaties voor recruitment. Bas is tevens de programmamaker bij Emerce eRecruitment.

Dagvoorzitter Co for IT

7 november 2017 - Co for IT is hét relatie-event van Connexys, waar de allerlaatste trends aan bod komen en interessante demo's worden gegeven. Informatief en boordevol inspiratie, interactie & FUN.

De ervaringsdeskundigen over Bas Westland

As moderating disrupt HR @ HR Tech World Congress in Paris 2015 Bas did an excellent job. He was well prepared, very enthusiastic and he made sure that all our disrupters got the best introduction. I can’t recommend Bas highly enough.

Bas has moderated our main event in HR & recruitment in an excellent manner. He knows what he is talking about, and is able to be critical, respectfull and entertaining at the same time.

Bas Westland interviewt Lena Olivier Head of Hiring Solutions LinkedIn Benelux

Book mij als dagvoorzitter!

0 + 1 = ?