Trainer

Ik train. Grote groepen, kleine gezelschappen én één op één. Dit doe ik over onderwerpen zoals:

 • Social media / LinkedIn
 • Recruitment
 • Ondernemerschap
 • Duurlopen

Trainingen LinkedIn / social media

Sinds begin 2004 werk ik al intensief met LinkedIn en weet ik waar de mogelijkheden liggen om dit social medium optimaal te benutten. Mijn kennis, tips en tricks deel ik als trainer tijdens praktische trainingen waaronder:

 • Social Selling
  incompany training voor verkopers en salesprofessionals,
 • Je Nieuwe Baan via LinkedIn
  training voor werkzoekenden i.s.m. de Broekriem
  .
 • Solliciteren via (sociale) netwerken
  training voor outplacementconsultants, mobiliteitsadviseurs, klantmanagers en werkcoaches (train de trainer).
 • Opdrachten verwerven met LinkedIn
 • individueel consultant voor freelancers en zzp’ers.
 • Social mediatrainingen op maat.
  Eerder creëerde ik een maatwerktraining voor o.a. Bavaria, UVITAmsterdam Business School, Yacht en de Haagse Hogeschool.

Recruitmenttrainingen

Hoe je met een gratis LinkedIn-account maximaal scoort door het slim searchen en engagen van kandidaten? Ik geef corporate -en bureaurecruiters het antwoord tijdens de training LinkedIn voor Recruitment.

Trainingen Ondernemerschap

Sinds mijn eigen succesvolle doorstart met e-people in 2009 begeleid ik ondernemers die ook doorstarten door middel van individuele coaching op maat. Ik doe dit in ruil voor een aandeel in hun nieuwe doorgestarte bedrijf.

Ook begeleid ik ondernemers bij het zichzelf positioneren op de markt met de inzet van social media (LinkedIn, Twitter, Facebook, bloggen).

Duurlooptrainingen

Ik ben zelf fervent duurloper. Zo liep ik eerder meerdere marathons (o.a. Amsterdam en Boston) In 2008 heb ik mijn trainerslicentie behaald bij de Atletiekunie en ben ik gediplomeerd Trainer Loopgroepen (TLG ). Sinds enkele jaren ben ik looptrainer bij loopgroep ZOEV in Amsterdam. Hier verzorg ik looptrainingen voor starters (in 12 weken van 0 naar 30 minuten duurlopen) en looptrainingen voor licht gevorderden (in 12 weken van een half uur naar een uur hardlopen).

Boek mij als trainer!

Als je op korte termijn resultaten wil boeken voor de lange termijn.

Aankomende evenementen

Inspiratiesessie Ahold/Delhaize

Maandag 17 oktober 2022 - Inspiratiesessie

Kennissessie Recruitment – Textkernel

Dinsdag 15 november 2022 - Kennissessie Recruitment - Textkernel

Kennissessie Recruitment – Textkernel

Donderdag 17 november 2022 - Kennissessie Recruitment - Textkernel

Evenementenarchief

Kennissessie Berenschot Academy

Vrijdag 14 oktober 2022 - Kennis- en inspiratiesessie

Deep dive LinkedIn Recruitment (Emerce)

Dinsdag 11 oktober 2022 - Gebruik je LinkedIn voor Recruitment? Twijfel je welk account je moet nemen om kandidaten te vinden? Free, Recruiter Lite, Recruiter Seat of eh... Sales Navigator? Krijg je te weinig respons op je InMails? En zie je steeds dezelfde mensen in je zoekresultaat? Tijdens de LinkedIn Recruitment Deep Dive van de Emerce Academy hoor je er van alles over.

LinkedIn-training Extra Talent

22 september 2022 - Tijdens deze LinkedIn workshop deelt Bas Westland zijn kennis over het inzetten van LinkedIn en geeft praktische tips.

De ervaringsdeskundigen over Bas Westland

Bas heeft inmiddels heel wat trainingen verzorgd bij ons. En zelf ook eentje genoten. Workshopscore 8,7 en score van de trainer 9,3. Say no more!

Eindelijk eens geen ‘knopjestraining’, maar een frisse blik op wat Social Selling voor waarde kan toevoegen aan jouw ervaring als relatiemanager.

Wow, what an interesting and inspiring speaker! Bas opened up a new world for me on how I can use LinkedIn much more effective for my personal or business goals.

Met de workshop ‘Je nieuwe baan via LinkedIn!’ geeft Bas je de spirit om aan de slag te gaan. Hij vertelt hoe je je LinkedIn-pagina optimaliseert en hoe je het beste kunt netwerken. En het werkt! Ik heb mijn baan gevonden, mede dankzij alle tips van Bas!

Bas is een zeer bevlogen en enthousiast docent. Met veel kennis van zaken en humor zet Bas aan tot actie.

Bas is een inspirerende trainer voor zowel werkzoekenden als voor organisaties die hun personeel wil laten trainen op het gebied van werving.

Boek mij als trainer!

2 + 5 = ?