Spreker

Als spreker op events, congressen en seminars deel ik mijn kennis van en passie voor:

  • Social media / LinkedIn.
  • Recruitment.
  • Ondernemen.
  • Duurlopen.

Hierover spreek ik

Ik praat graag. Helemaal als het gaat over mijn favoriete onderwerpen: ondernemen, recruitment en social media.

Als ik hierover mag spreken voor een groep, dan ga ik los. Ik deel maar al te graag de lessen die ik leerde  in m’n veelbewogen leven als ondernemer binnen HR/recruitment.

Een leven met ups & downs, was één van de downs het eerdere faillissement van mijn onderneming e-people in 2009. Een duidelijke up is de doorstart van e-people –nog hetzelfde jaar. Een doorstart die anno nu zeker succesvol te noemen.

Maar ook deel ik graag mijn kennis van social media en innovatief recruitment, die beiden als rode draad door mijn loopbaan lopen. Dit doe ik tijdens de vele trainingen maar mijn kennis deel ik ook graag als spreker.

Zo spreek ik

Met mijn Brabantse tongval spreek ik vanuit mijn hart en met mijn verstand. Zo ontstaan inhoudelijke spreekbeurten die inspirerend en informatief zijn.

Die straight-to-the point en doel(groep)gericht zijn. Deelnemers neem ik mee in mijn verhaal over recruitment, ondernemen of social media. Door praktijkvoorbeelden te integreren, herkenning te creëren en de interactie op te zoeken.

Boek mij als spreker!

Als je inhoud en interactie wil combineren.

Aankomende evenementen

Inspiratiesessie Reijn Professionals

Vrijdag 25 november 2022 - Inspiratiesessie HR- en Recruitmentprofessionals

Evenementenarchief

Emerce Recruitment 2019 Amsterdam

4 april 2019 - Tijdens Emerce Recruitment 2019 komen de nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, analytics, tooling, campaigning en geïntregeerde recruitmentcampagnes aan bod.

Workshop DeBroekriem: beste strategie om NU werk te vinden

14 februari 2019 - Lukt het jou in deze huidige arbeidsmarkt niet om een baan te krijgen? Kom dan naar Café De Jonge Haan, waar Bas Westland zijn visie deelt over de beste strategie om werk te vinden.

Spreker bij Library Careerday DeBroekriem

27 augustus 2018 - Tijdens de Library Careerday van DeBroekriem geven een aantal topsprekers lezingen en workshops voor iedereen die werkzaam is bij een bibliotheek. Een inspirerende dag waarop je meer te weten komt over de Nederlandse arbeidsmarkt, loopbaancoaching en waar je leert over de laatste sollicitatie- en recruimtenttrends. Bas is spreker op dit event dat plaatsvindt bij Seats2Meet op Utrecht Centraal.

De ervaringsdeskundigen over Bas Westland

Tijdens onze WinterCourt schudde Bas mensen wakker en liet ze toetreden tot een wereld waarvan ze het bestaan niet kenden, zelfs al zaten ze al op LinkedIn.

Bas is an impassioned speaker. His stories are full of tangible examples and the right amount of humour. Bas is well informed and will not disappoint!

Met zijn keynote leverde Bas op boeiende wijze een belangrijke bijdrage aan ons jaarlijkse event, de Carerix Roadshow.

Bas heeft snel en adequaat – op tijd, met goede afstemming en voldoende inleving – ingespeeld op onze ‘ABU’ vraag. Hij overtuigt, inspireert en schudt mensen wakker met praktische aansprekende voorbeelden. Knap gedaan.

We hebben Bas gevraagd te spreken tijdens RA*W Career Day: een dag voor jonge reclametalenten. Er ontstond een waardevolle en boeiende sessie, waarin concrete do’s en don’ts omtrent LinkedIn voorbijkwamen.

“Bas was speaking at the career event of the University of Amsterdam to present us how to use LinkedIn to land your dream job. I took his advice very carefully and finally got a job, all through LinkedIn.”

Boek mij als spreker!

4 + 3 = ?